It's just a small, very quick salad - but the bright colour let you forget about the grey, cold weather outside. So I went to town, bought some carrots, looked around in the kitchen, found a mango and some walnuts.. thought that these ingredient might go well togehter, tried and - yes, they do!
Mango meets Carrot
Serves 2
4 carrots
1/2 ripe mango
1 hand full of walnuts, chopped
for the dressing:
4 tb white wine vinegar (I like my carrots quite sour)
5 tb oil
salt, pepper and chili flakes if you like it hot
Rasp the carrots, dice the mango, shake your dressing and mix everything well.
Hört sich klasse an (und passt farblich gut zu deinem Blog-Header)!
AntwortenLöschenBeim 1. Winter BBQ-Geocaching-Event in Regensburg habe ich auch einen tollen Salat mit Möhren und Mango gegessen. Der war mit einem asiatischen Dressing angemacht und durch Chilis etwas pikant - muss ich unbedingt mal ausprobieren.
This is really a colourful salad, Kathi. I just wish it was mango time here. I'll have to wait for another month.:)
AntwortenLöschenThanks for being a part of FIC Orange.
Great Idea ! Ih liebe Möhrensalat ! So habe ich ihn aber noch nie gegessen ! hab ich mir gleich gespeichert! Lecker !
AntwortenLöschen